Αλλαγές και Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς χρέωση επιστροφής και χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε στην παρακάτω διεύθυνση:

 

Aroma4u

 

21ης Ιουνίου 141, Κιλκίς 61100

 

23410-70592

 

Σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον:

Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

 

Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος της παραγγελίας/αποστολής.

 

Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

 

Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier που είναι η ACS. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε τον αριθμό λογαριασμού, την τράπεζα και το όνομα δικαιούχου. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

 

Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων, αποστέλλονται δωρεάν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να χρησιμοποιηθούν ή να φορεθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους.

 

Σε κάθε περίπτωση και αφού διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 23410-70592 ή μέσω email στο info@aroma4u.gr.

 

Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται ρητώς για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιους υπαλλήλους της.

 

 

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά την μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του αποστολέα, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο info@aroma4u.gr ή να μας καλέσετε στο 23410-70592

 

Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.aroma4u.gr) και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τφυσικό μας κατάστημα.

 

Για επιπλέον πληροφορίες/απορίες μπορείτε να μας καλείτε στο παρακάτω τηλέφωνο τις ώρες λειτουργίας 23410-70592 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:30).